RUMORED BUZZ ON מקדם אתרים

Rumored Buzz on מקדם אתרים

Rumored Buzz on מקדם אתרים

Blog Article



לאחר שנודע לבעלי האתרים על האלגוריתם החדש, הם יצרו שיטות, מניפולציות ותוכנות להעלאת דירוגיהם, כמו הפצת קישורים לאתר באתרים אחרים, יצירת קשרים עם בעלי אתרים אחרים. משום כך, פנו המפתחים של מנועי החיפוש למצוא שיטות אמינות נוספות לדירוג אתרים.

בואו נשפר את הפרמטרים האלה ונראה אם יותר אנשים ממירים באתר, קונים או מבצעים מיקרו המרות (לדוגמה נרשמים לניוזלטר או משתפים את התוכן).

שפרו את הקישורים הפנימיים – האתר נפגע מכך שהמאמרים החשובים שלכם באתר נמצאים רחוק מדי מדף הבית ולכן הגולשים מתקשים למצוא אותו.

אני יודע שלפעמים לא ברור מאיפה מתחילים ואיך בכלל ניגשים לנושא, בשביל זה אני פה. השאירו שם וכתובת מייל ואני בדרך לעזור!

המשמעות היא שמעורבות המשתמש באתר יכולה להשפיע גם על הדירוג שלו.

אופציה שלישית, שרלוונטית פעמים רבות באתרי מכירות, היא לבקש מגוגל לא לאנדקס את העמוד ו/או להגדיר כקנוניקל את העמוד הראשי בעל הערך האמיתי.

קידום בגוגל הוא תהליך מתמשך שמטרתו לשפר את נראות האתר שלכם בתוצאות החיפוש. עבודת הקידום בגוגל מורכבת מאספקטים שונים – החל מעבודה טכנית על יסודות האתר עצמו, דרך כתיבה והזנת תכנים בצורה אסטרטגית לאתר ועד לבניית שיתופי פעולה והקמת תשתיות יעודיות לצורך השגת קישורים איכותיים על בסיס קבוע מאתרים אחרים.

רמת התחרותיות – בשל התחרות הרבה כמעט בכל תחום היום, מומלץ לשים לב למתחרים שמופיעים בתוצאות הראשונות על הביטויים שאתם רוצים לקדם ולהבין כמה זמן ומשאבים תצטרכו על מנת להשתוות אליהם. אם הפער קשה מדי לסגירה, נסו לשלב כמות נכבדה של ביטויי זנב ארוך במחקר שלכם.

בשנה האחרונה נסגרו כמה מקדם אתרים קניוני ענק בארה"ב והובילו לבהלה קטנה בענף הקמעונאות. הסיבה – הגולשים מעדיפים לקנות מהבית מהפיג'מה. הרשתות...

כמעט כל לקוח שאני רוצה לעבוד איתו מנפנף עם דו"ח טכני כזה, דו"ח שאין לו שום קשר למטרות השיווקיות של העסק שלו וברוב המקרים גם אין לו שום קשר למציאות.

אני מאמין שכל סוכנות צריכה להכין סט של יתרונות אמיתיים אותם מציגים ללקוח.

אם האתר שלכם לא יהיה קריא, הטקסט יהיה קטן מדי, העיצוב ייחתך, לא יהיה תפריט נגיש ועוד תקלות שונות שעשויות להיות באתרים שאינם מותאמים – הגולשים פשוט יעזבו את האתר וייתכן מאוד שגם לא יחזרו אליו.

על איזה ביטויים הם מתמקדים? איך בנוי האתר שלהם? כמה עמודים יש להם? כמה קישורים נכנסים? איך נראית הנוכחות שלהם ברשתות חברתיות וכו׳. ברגע שאתם מכירים את המתחרים שלכם לעומק, תוכלו להימנע מהמון רעשי רקע ולמקד את עבודת הקידום שלכם בכיוון העיקרי שגוגל אוהב בחיפוש הספציפי אליו אתם מכוונים (האלגוריתם שונה מעט עבור כל שאילתה).

דברים כמו התאמת את האתר למובייל ואפשרות לניווט טוב באתר או בניית מותג חזק.

Report this page